Over Jordanfield

Onze Missie

Het aanbieden van kwalitatieve en fashionable kleding, om iedere consument er stijlvol eruit te laten zien, met als doel ervoor te zorgen dat iedere consument zich zelfverzekerd voelt in de kleding die wordt gedragen.

Ons Verhaal

Jordanfield is opgericht met het idee om fashionable kleding bereikbaar te maken voor iedereen. Door het breed inkopen van kleding kan Jordanfield veelal producten aanbieden tegen aantrekkelijke prijzen.

Onze Benadering

Alle ingekochte producten worden onderhevig onderzocht op echtheid. Alleen producten die origineel zijn worden aangeboden door Jordanfield.

Onze Filosofie

Door het bieden van kwalitatieve en fashionable kleding, gelooft Jordanfield dat iedere consument zich zelfverzekerd kan voelen en meer kan genieten van het leven

Look great! Feel even better.

Bestel vandaag nog en ervaar de service van Jordanfield. U zult niet teleurgesteld zijn. Jordanfield wil haar klanten de beste ervaring bieden en gaat voor het uiterste. Wordt blij bij het uitpakken van uw bestelling. Mocht u toch vragen hebben, dan zijn wij te allen tijde bereikbaar voor u.